Sommarens trendigaste smycken

Sommaren 2021 är snart är och då kan det vara roligt att veta vilka smycken som är trendiga denna säsong. Stenar i regnbågens färger, medaljonger, berlocker, snäckor och grova kedjor är det du ska satsa på att bära i sommar. Om du känner mer obehag än glädje för sommaren för att du känner dig missnöjd med något på din kropp som exempelvis håret eller huden ska du istället för att gömma dig kolla vilka alternativ det finns för att göra något åt det. Om du har hud- eller hårrelaterade problem kan du surfa in på Nordichair.com och se vilka behandlingsformer som de erbjuder. Du kan alltid boka en kostnadsfri konsultation för att få mer information. Låt inte dina hårproblem stå i vägen för dig.

Färgade stenar

När du ska ut och glänsa i sommar ska du satsa på smycken som har ädelstenar. Ädelstenar eller färgat glas, det spelar ingen roll vilken kvalité du väljer på dina smycken men stenar är något som du nästan bara måste bära i sommar. Du kan ha färgade stenar på örhängen, ringar eller halsband. Du kan bära ett längre halsband med ett hänge som pryds av stenar. Du kan också satsa på ett par örhängen med några små stenar som hänger ner som i klasar på runda ringar eller ett par långa örhängen med stenar längs hela vägen. Du kan med fördel satsa på ett par riktigt snygga statement-örhängen. En ring med en snygg sten på är en klassiker som nu är hetare än någonsin. Det går också alldeles utmärkt att ha en ring med flera olika stenar.

Pärlor, snäckor och kedjor

Om du inte vill ha stenar kan du välja ett klassiskt snäckhalsband, pärlor eller varför inte en grov kedja. De grova kedjorna kan du fortsätta använda när hösten kommer. Du kan kombinera en längre tunn kedja som har en medaljong eller berlock med en grövre kedja. Om du vill ha färgade pärlor och snäckskal kan du kombinera de två i ett tunt halsband eller bära ett klassiskt snäckarmband som var trendigt på 80-talet. Pärlor kan du ha på allt från armband till örhängen. Pärlor kan du alltid använda. Kanske ett armband där pärlor kombineras med en kedja kan vara något? Du kan variera alla trender i oändlighet och mixa de olika trenderna tillsammans.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *