Smycken och accessoarer för alla!

Smycken och accessoarer är något som många använder för att komplettera looken. Både män och kvinnor kan använda både accessoarer och smycken. Männen har idag ett mycket större utbud att välja på än förr, i takt med nya trender och designers. Accessoarer behöver inte vara smycken, det kan även vara handväskor, bälten, hattar, handskar, scarfar eller halsdukar.

Viktiga bassmycken att ha för alla tillfällen

Smyckeskrinet hemma kan bestå av alla möjliga smycken och både av kända och okända tillverkare. Det finns dock några smycken som alltid kan vara bra att ha hemma i skrinet till många olika tillfällen. Några riktigt bra tips på bassmycken från kronprinsessan Victoria finns då att tänka på. Ett av de smarta tipsen Victoria tipsar om, är bland annat att ha en stort, brett armband som kan accentuera en snygg outfit. Ett bredare, snyggt armband kan bli ett uppsving för klädseln och ett stort armband, behöver inte krocka på samma sätt som stora örhängen och ett stort halsband. Victoria tipsar även om ett snyggt och stilrent hängsmycke som kan passa både till jobbet eller till festklädseln. En maffig ring, eller ett stort halsband behöver inte vara dyra, men kan räcka för att göra looken till festen komplett! Män behöver också fina bassmycken och det mest populära, är armband i stål eller läder. Man ska heller inte vara rädd att kombinera stilar som tuffa läderarmband ihop med den strikta jobbkavajen! Smycken gör att man känner sig lite extra snygg, men även grunden av kroppen behöver vård. Huden är viktig att ta hand om, oavsett hur fina smycken man har. Behöver huden extra omsorg, kan man köpa hudprodukter från Hudoteket som har fantastiska hudprodukter, men även härliga kroppsbehandlingar!

Olika stilar – varierande accessoarer och smycken

Alla har olika personliga stilar och det påverkar valet av accessoarer som man trivs med. En hårdrockare föredrar ofta stora stålsmycken, coola kläder med nitar och läder samt kanske en hel del läderarmband och tuffa skärp. En affärsman på väg till en viktigt möte, kanske hellre bär en snygg märkesklocka och ett enkelt armband. Det finns ingen regel som säger vad man får ha och inte ha, det är snarare omständigheterna och en situation som kan styra valet av accessoarer och smycken. Vad som kan uppfattas snyggt av en individ, kanske inte uppfattas på samma sätt av någon annan. Det finns dock några generella enkla stylingtips för kvinnor som man kan tänka på. När det kommer till män, så lever vi idag i ett allt mer öppet samhälle där även männen kan ta ut svängarna mer. Vill man som man få bra råd, finns det dock några grymma stiltips för män att tänka på. Oavsett om man är man eller kvinna, är det viktigt att klä sig i kläder som verkligen passar den egna personligheten, samt till exempel om man är man, våga leka med lager på lager.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *