Förvandla din outfit med örhängen

Känner du ibland att du alltid klär dig likadant, men känner inte för att köpa nya kläder hela tiden? Då bör du istället tänka på smycken och accessoarer. Små detaljer kan nämligen snabbt förvandla en outfit från tråkig till festlig eller vardaglig till elegant. Här hittar du de bästa tipsen för hur du enkelt klär upp dig med smycken.

Hängande örhängen

Hängande örhängen är ett mycket bra val om du snabbt vill förvandla en enkel outfit, exempelvis jeans och t-shirt, till något festligare. Välj ett par iögonfallande hängande örhängen från Susanna Falken Jewellery om du vill ha snygga och allergivänliga smycken till bra priser. Här hittar du många olika sorters örhängen av hög kvalitet och med snygg design, exempelvis klassiska hoops i silver eller guld, maffiga svarta Swarovskikristaller och färgglada stjärnformade örhängen. Eller varför inte välja någon av de många välgörenhetssmyckena där du även bidrar till en bättre värld. Charity UNHCR Ukraina är ett par snygga örhängen i guld och blått. De kommer definitivt att liva upp vilken outfit som helst.

Övriga smycken

Utöver örhängen kan du experimentera med andra smycken och accessoarer för att skapa en komplett look som passar din stil. Ett läckert halsband med eller utan berlock, ringar med stora färgglada stenar och diskreta armband är bara några av de många smyckena du kan välja att kombinera med dina örhängen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *