Glittrigt halsband till nyårsfesten

Nyårsfesten är en glittrig fest där vi firar det nya året med champagne och fyrverkerier. Oavsett om du firar nyår hemma eller på en fest är det alltid något speciellt med den sista dagen på året. Bästa smyckena för nyårsfesten är utan tvekan ett vackert gnistrande halsband med matchande örhängen.

Diamanter eller strass

Väldigt få har råd med ett bländande vackert äkta diamanthalsband men som väl är går det lika bra att använda ett halsband av strass. Strass uppfanns redan 1730 av Georges Frédéric Strass (från Frankrike) och fick namnet strass från uppfinnarens namn. Det här är glittrande stenar eller artificiella diamanter som ersätter äkta diamanter för en bråkdel av kostnaden.

Urringad festklänning

Det är få festklänningar som är så kvinnliga och eleganta som en klänning med vacker urringning. Många kvinnor drar sig för att bära en klänning med urringning på grund av att de har en liten byst. Idag kan alla kvinnor få en vacker byst med implantat från Motiva Sverige som kommer att ge ett perfekt resultat. Motiva erbjuder olika implantat där du kan välja den form och storlek som passar din anatomi bäst. Du kan välja bland exempelvis Ergonomix som är designad för att ge ett naturligt utseende, Ergonomix2 med förbättrad teknik, Round med ett runt och mjukt utseende samt Anatomical TrueFixation som är ett droppformat anatomiskt implantat.

Glittriga smycken

Glittriga smycken gör sig bäst när du bär en mörk klänning. Syftet är att få ditt gnistrande halsband att reflektera ljus utan att det störs av en brokig eller glittrig klänning. För festen är ett strassmycke alltid ett bra val för dig som inte har en stor plånbok. Numera är strasshalsband mycket välgjorda och det finns många olika designer att välja mellan.

Smycken och accessoarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *