Smycken och accessoarer som trendar hösten 2022

Det är små detaljer som smycken och accessoarer som skapar helheten. I höst finns det massor med härliga smyckes- och accessoartrender att inspireras av. Höstens trender går från höga stövlar till färgstarka accessoarer i chockrosa och neon. Om du vill haka på den färgstarka höstpaletten är det perfekt att köpa iPhone 14 Plus skal i trendiga färger. Att använda mobilen som en accessoar och matcha den med din outfit är perfekt.

Matcha mobilskalet med dina accessoarer

Du kan exempelvis matcha ett enfärgat eller mönstrat iPhone 14 Plus skal med ett trendigt smycke i samma färg. Det knyter ihop din outfit och ger en snygg helhet. Exempelvis är breda armband en stor trend som du kan använda för att få en tilltalande look. Det är ett smycke som du med fördel kan låta stå i fokus. Det finns riktigt maffiga armband att bära som verkligen drar blicken till sig. Du kan även ha mer än ett stelt armband på dig.

Stövlar och boots

Kraftiga boots är tillsammans med höga stövlar en stor trend. Du kan med fördel kombinera ett par kraftiga kängor med en look som drar åt ett helt annat håll. Exempelvis kan du bära ett par MC-boots och sedan en romantisk klänning. De höga stövlarna ska helst gå till knäet eller över. Ett par klassiska bruna läderstövlar är helt rätt i höst och vinter.

Fuskpäls för hela slanten

Fuskpäls är något som verkligen har slagit igenom. Att ha en fluffig fuskpäls väska i en snygg färg är ett bra val. Du kan bära ett ytterplagg i fuskpäls, en väska och ett iPhone 14 Plus skal i samma färg för att knyta ihop outfiten. Den rundade väskan är också en trend som blivit stor. Det finns en mängd olika rundade modeller att piffa till din outfit med.

Minimalistiska smycken är helt rätt i höst

När det kommer till smycken spelar enkla, minimalistiska och skira smycken huvudrollen i höst. Du kan ha ett sådant smycke eller flera tillsammans. Välj enkla smycken i stilrena pärlor, guld eller silver. Klassiska guldhoops som varit inne ett tag är fortfarande väldigt hett. Du kan också bära tunna kedjor runt halsen och matcha halsbandet med lika tunna guld- eller silverringar i öronen. Ett tips är att bära en vit topp och låta halsbandet ligga över. Tröjan ser helt plötsligt mer dressad ut. Om du bär kläder med mer neutrala toner kan du bära accessoarer som står ut och tvärtom.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *