Skapa natursmycken och odla med Florea

Smycken går att variera i det oändliga och skapar man smycken själv, kan man blir inspirerad av naturen. Naturen har mycket att ge som inspirationskälla när det gäller de blommor eller ätbara gröna växter, frukter och örter som finns. Tycker man om att inspireras av naturen när man skapar smycken, kan man också bli inspirerad till att kanske börja odla lite själv. Om man vill ha fröer att odla av hög kvalitet, kan man köpa dessa på Florea för riktigt fina grödor.

Ekologiska fröer och hög kvalitet

När man handlar fröer på flo-rea.com är alla fröer helt ekologiska och fröpåsarna gjorda av återvunna tomatplantor. Det gör Florea till en unik butik som verkligen värnar om miljön. Då köper man också frön med gott samvete då personalens vision på Florea är att bidra till ett bättre klimat och att värna om naturen. På Florea kan man köpa ett stort utbud av frön med allt från exempelvis tomatsorter, gurkor, sallad och annat, till rotfrukter, pumpor, vackra snittblommor och lökar. Med unika Florea kan man skapa en drömträdgård och även köpa frön som passar för balkongodling, eller trädgårdstillbehör. Tycker man om att skapa smycken, kan också det man odlar inspirera till vackra smycken med sin form och färg.

Skapa natursmycken

Med Florea kan man få riktigt fina plantor att växa i trädgården oavsett om det är grönsaker eller till exempel vackra och unika blommor. Det kan ligga till grund för en inspirerande smyckestillverkning med naturen som tema. Är man kreativ och driftig, kan man även tjäna pengar på att sälja smycken och det kan vara både egenskapade smycken, eller i kombination med fynd man gör second hand. Smycken som har naturtema som man skapar själv, kan också ha vackra naturstenar, gröna pärlor som matchar växtfärger, träpärlor eller inslag av till exempel fossiler.

Allt om smycken

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *