Ge bort ett smycke

Smycken har länge varit ett av de mest självklara valen när det kommer till presenter och gåvor. Smycken har kanske främst givits till kvinnor världen över, men är minst lika populära hos män. Idag finns det dessutom ett så stort utbud av olika smycken att välja mellan, så att hitta något som passar mottagaren är inte speciellt svårt.

Vill du ge bort ett smycke som alla hjärtans dag present till din pojkvän finns det många bra alternativ att välja mellan. Som tidigare nämnt är smycken som alla hjärtans dag present lika uppskattat hos män som för kvinnor. Här nedan listar vi några bra alternativ på smycken som passar det där perfekta tillfället.

Bästa personliga smycken för alla hjärtans dag

Halsband – Halsband är inte bara riktigt vackra, utan de är också utmärkta att ge bort. Satsa gärna på en kedja om du köper till din pojkvän.

Armband – Armband med en personlig gravering går alltid hem. Här bör du välja en gravering som du tror att mottagaren kommer tycka om, t.ex. det egna namnet eller ett speciellt datum för er båda.

Ring – Många väljer att fria på alla hjärtans dag, men en ring behöver inte betyda en förlovning. Ska du ge bort en ring är det dock viktigt att du har koll på ringstorlek för att det ska bli rätt.

Smycken och accessoarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *