Vad finns det för accessoarer?

Accessoarer finns det otroligt många av. Så många att det nästan kan vara svårt att hålla koll på allt.

Olika typer av accessoarer

Enligt Wikipedia är en accessoar något som klassas som tillbehör inom modet. Det vill säga, istället för kläder – såsom skjortor, tröjor och byxor – är en accessoar något som man har på sig som en detalj. Det kan vara skor eller skärp, även om just skor klassas som kläder många gånger. Men även en väska eller scarf kan klassas som en accessoar, och till viss del även smycken.

Det är några exempel på vad accessoarer kan vara. En klocka är ett annat exempel på det, och ett bra sådant. Klockor har nämligen i många år varit en klassisk accessoar för såväl män som kvinnor. Det som varit fördelen med klockor är att de både kan visa tiden, och vara av det snyggare laget. Allt från stora guldklockor för att försöka visa status, till något av de mindre alternativen, om det passar bättre.

Väskor kommer länge att vara en accessoar som är populär inom modevärlden. Handväskor har länge varit det men det kommer även andra former. Samma sak gäller för glasögon. Det här är nämligen något som hjälper än mer än att se. I många fall används glasögon som så kallade spectacles. De ser ut som glasögon, men utan slipat glas. Det har därför ingen som helst påverkan på synen utan används istället som en accessoar i ett försök att snygga till sin look.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Next article

Smycken för män